Avainsanat

, , ,

Joulu on yksi suosikki juhlista ja odotan innolla, että pääsen sisustamaan kotia jouluun. Punainen on joka vuosi tietysti perinteinen joulun suosikki väri – niin itsellänikin, mutta tänä vuonna modernimpi sisustus innosti enemmän. Päätinkin pitää vaalean päävärinä ja yhdistää siihen sinisen ja hopean sävyjä. Päällystin sohvan toisen puolen vaalealla tekoturkiksella. Sohvan päällystäminen osittain tai kokonaan on helppo sisustusvinkki. Pienellä saa muutettua yleisilmettä tarvittaessa paljonkin. Myös muita kodin tekstiilejä, kuten tyynynpäälisiä tai varhoja vaihtamalla saa ilmeeseen muutosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lasimaljakoista saa helposti näyttäviä joulukoristeita. Maljakon voi täyttää joulupalloilla tai vaikka jouluvaloilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joulukuusi ei tarvitse aina olla vihreä, vaan se voi olla myös valkoinen tai hopeinen. Mielestäni hopeinen tai valkonen kuusi sopii hyvin moneen modernisti sisustettuun kaupunkikotiin. Kuusia löytyy myös käteviä pienoiskokoja, jolloin ne voi asettaa huonekalujen päälle, korokkeille tai pöydälle.

Valkoiset ruusut saivat korsteiksi roikkuvia kristalleja ja kristallikideoksat. Muutama kultainenkin koriste eksyi mukaan, sekä Itävallasta tuotu suokki joulukoriste lasinen pallo, joka löytää aina paikkansa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiva jos sait omista sisustusideoistani inspiraatiota omiin joulukoristeluihisi. Innostavia koristelu hetkiä ja rauhallista joulun aikaa!