Avainsanat

, , ,

Pienen tauon jälkeen palataan taas hääfiiliksiin ja virallisia hääkuvia ja videoita odotellessa onkin mukava palautella mieleen tunnelmia ennen häitä. Kaikki järjestelyt sujuivat loistavasti ja mitään häästressiä ei päässyt syntymään. Kun jokaista hääkoristetta ei tarvitse itse alusta asti vääntää, voi keskittyä nauttimaan Kreikan loistavasta rantaelämästä, ruuasta, juomasta ja tietysti loistavasta seurasta! Itse saavuimme Kreikkaan kaksi viikkoa ennen häitä ja pikku hiljaa vieraat alkoivat myös saapua kohteeseen. Ehdimme viettää vieraiden kanssa aikaa, vaihtaa kuulumisia ja esitellä suosikkipaikkojamme Halkidikilla ennen häitä, sekä tehdä viime hetken järjestelyjä hääsunnittelutiimin kanssa. Pomegranateen asetuimme asumaan kaksi yötä ennen häitä ja pystyimme täysin rentoutumaan ja fiilistelemään tulevaa hääpäivää. Koska kaikki hääjärjestelyt hoituivat ammattitaitoisen suunnittelutiimin ansiosta ei viime hetken paniikkia päässyt syntymään. Hääpäivää edeltävänä iltana järjestimme hotellissa majoittuneiden vieraidemme kanssa ylellisen illallisen, joka oli katettu yksityiselle terassille meren äärelle. Illallinen oli kaikille elämys ja viini virtasi, sekä nauru raikasi Kreikan yössä kun vitsit lentelivät. Päivä olikin ihana päättää hyvään tunnelmaan ja käydä levollisin mielin odottamaan seuraavan päivän elämyksiä. Levollisena mielen piti varsinkin se, että ei voisi suunnata seuraavaan päivään sopivamman ihmisen kanssa. On onni löytää vierelle ihminen, joka tekee joka päivästä erityisen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seuraavana päivänä suuntasimme rannalle nauttimaan merestä ja auringosta. Hääsunnittelijan kommentti suunnitelmaan oli että ” No en ole vielä ennen noin rentoa morsianta nähnyt, joka hääpäivänä suuntaa rannalle”. No kerta se on ensimmäinenkin, ja mikä nyt olisi parempi tapa aloittaa hääpäivä tällaisessa kohteessa kuin tämä? Koska seremonia alkoi vasta klo 19, niin valmistautumiseenkin jäi vielä ihan mukavasti aikaa.