Hääliikkeiden kiertely ja pukujen sovittelu on inspiroivaa, mutta myös haastavaa. Vaihtoehtoja on niin paljon, että on hyvä miettiä jo etukäteen mitä haluaa. Ammattilaisen apua kannattaa käyttää, koska he osaavat kertoa heti mikä malli sopii millekkin vartalolle parhaiten.  Mielestäni on tärkeää, että mekko ei vain näytä hyvältä, vaan myös tuntuu hyvältä päällä. Tästä syystä on tärkeää valita malli, joka sopii omalle vartalolle ja on oikeaa kokoa. Koon ja mallin kartoituksen jälkeen voi alkaa hahmottaa haluaako tylliä, pitsiä, paljon vai vähän koristeluja ja niin edelleen. Itselläni on alusta alkaen mielessä, että haluan malliksi merenneitomallisen puvun ja avoimen yläosan. Kun sopiva malli on löytynyt, kannattaa rohkeasti kokeilla eri vaihtoehtoja – myös niitä vähän villimpiäkin. Joku puku voi olla – ei niin kummoisen näköinen rekillä, mutta päällä se saattaakin yllättää. Välillä joutuu punnitsemaan, onko tärkeämpää että puku näyttää hyvältä vai on mukava päällä. Aina kaikkea ei voi saada ja voi joutua tekemään kompromissin – tämän jouduin huomaamaan. Ylhäältä avoin merenneitomallinen puku on pakko olla napakka päällä, jotta se pysyy paikoillaan. En halunnut tinkiä mallista, joten valittu puku ei ollut niin rento kuin mitä alunperin olin ajatellut.

Asiakaspalvelu merkitsee todella paljon siihen, että löytää sopivat mallit sovitettavakseen. Hyvää ammattitaitoista palvelua tulee odottaa saavansa ja jos näin ei ole, kannattaa suunnata suosiolla toiseen liikkeeseen. Valinnan varaa kyllä löytyy. Kiersimme useita liikkeitä sekä ulkomailla, sekä kotimaassa ja palvelun tason erot yllättivät suuresti. Palvelua oli tarjolla todella ammattimaisesta palvelusta, täysin ylimieliseen ja töykeään. Täytyy antaa erityismaininta hääliike Niinattaren henkilökunnalle, sillä siellä palvelu oli erittäin ammattitaitoista ja asiakasta kuuntelevaa. Alla muutamia inspiroivia merenneitomallisia pukuja joita sovittelin Niinattaressa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaikki puvut olivat upeita ja sopivat hyvin tyyliini, sekä häiden teemaan. Ihastuin kuitenkin eniten klassiseen merenneitomalliseen pukuun, jonka koristeena oli vain pitsiä, sekä pieni koristenauha vyötäröllä. Joskus vähemmän on enemmän.. Huntuun päädyin, kun sovitin sitä. Ensin olin ajatellun jättää hunnun pois, mutta kun näin kokonaisuuden halusin kuitenkin  myös hunnun. Oma täydellinen hääpuku löytyy sovittelemalla ja kompromisseja ei kannata tehdä! Tämä pätee niin siihen puolisoon, kuin hääpukuunkin. Se juuri täydellinen, juuri sunulle saattaa odottaa seuraavan nurkan takana 😉