Avainsanat

, , , ,

 

On aika jättää stressi ja hulina hetkeksi taakse ja suunnata kohti huoletonta rantaelämää. Mikään muu ei nollaa ajatuksia niin hyvin, kuin rento rannalla oleilu ja pulahdus virkistävään mereen. Kun fiilis on huoleton ja rento – sopii rantatyyliin pirtsakka pinkki. Kukkaprintti seuraa luontevasti myös rantamaisemiin. Maksimekko on ihanan huoleton ja kevy – ja tästä syystä täydellinen valinta rantamenoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helppous ja huolettomuus näkyy myös rantakassin sisällössä. Rannalla auringolta suojautuminen ja ihon kosteutus on tärkeintä. Alla muutama omaksi suosikiksi nousseista tuotteista. Aurinkosuojissa kuivasumutteet ja light touch – voiteet ovat omat suosikkini. Garnierin tuotteet sopivat hyvin iholleni ja ovat hinta-laatusuhteeltaan loistavia. Kuivasumute on helppo levittää, eikä se tahmaa ihoa. Kasvoilla käytän aina voidetta jossa suojakerroin on 30. Jo hieman pävettyneelle iholle riittaa suorakerroin 20. Loréalin Sublime sun ideal tan – voide on ihana vaihtoehto, jos suuntaa auringon otosta suoraan rantabileisiin. Voide sisältää suojakertoimen 20 ja helmiäishohdetta, joka saa ruskettuneen ihon kuultamaan upeasti. Tähän jää koukkuun! Minikokoinen Batisten kuivashampoo kulkee mukana aina rantakassissa. Sillä saa lässähtäneet hiukset taas takaisin edustuskuntoon hetkessä. Rakastan tuoksuja ja loistava tuoksu mukaan rannalle on Herbinan Blue Lagoon vartalotuoksu. ”Kesätuulen kuiskaus, läpikuultavan veden kutsuva kimallus”. Tuoksu on juuri kuten luvataan. Täydellisen kevyt ja raikas rannalle. Tähän olen myös aivan koukussa ja suihkauttelen sitä pitkin päivää. After sun tuotteeksi on löytynyt uusi suosikki Vaseline spray aloe vera suihkeesta. Voide on todella kevyt ja kosteuttava. Se imeytyy ihoon hetkessä, eikä tahmaa lainkaan. Loistavan pakkauksen vuoksi voide on todella hienojakoista ja sen voi suihkuttaa myös ylösalaisin. Tämän helpompaa ja nopeampaa ei ihon kosteutus lomalla voi enää olla. Ehdoton kestosuosikki!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA