Avainsanat

, , ,

Moni jo kääntää katseen kohti syksyisiä sävyjä, mutta itse porskutan vielä täysiä kesää! Kuukauden seikkailu helteisessä Kreikassa on edessä, joten fiilikset ovat aurinkoiset ja kesäiset. Yksi suosikeistani onkin hempeä roosa. Se saattaa olla muodissa tai sitten ei, mutta itselläni on välillä kausia jolloin on pakko pukeutua roosaan. Roosassa on myös  ripaus romantiikkaa ja sehän on aina trendikästä! Rakastan vanhanajan klamouria ja Chanel-tyylisiä tweed jakkuja. Yhdistän ne helmikoruihin, sekä mukaan mahtuu myös ripaus pitsiä. Kerrospukeutuminen ja eri materiaalejen yhdisteleminen toimii hyvin useiden samansävyisten vaatteiden kanssa. Toppi ja jakku toimii kesällä ja syksymmällä jakun alle voi pukea neuleen. Glooriaa kainaloon ja kohti romanttisia seikkailuja!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tyyliin yhdistyy hyvin Diorin Addict 267 huulikiilto ja sopiva silmämeikki syntyy IsaDoran Savannah sunset 69 luomiväpaletilla. Loppusilauksen antaa Lancomen Tréson in love – tuoksu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA