Avainsanat

, ,

Piknik on joka kesäinen suosikki ajanviete ja varsinkin kotimaassa harvinaista herkkua. Sitäkin makeammalle se maistuu, kun pääsee ystävien kanssa viettämään aikaa hyvän ruuan ja juoman parissa. Kaivopuisto on suosikki paikkojani Helsingissä ympäri vuoden ja varsinkin piknikin vietto paikaksi se sopii loistavasti. Merimaisemat ovat upeat ja jos huono ilma yllättää tai eväät loppuvat kesken, voi kahviloihin aina vetäytyä jatkamaan iltaa. Sinivalkoinen väriyhdistelmä on ollut tämän kesän yksi suosituimpia. Onhan se klassikko ja aina tyylikäs valinta. Raitamekko on tuliaisia muutaman vuoden takaa Paroksen saarelta ja sopii hyvin myös Kaivopuiston rantamaisemiin. Mekkoon yhdistän pitkähihaisen röyhelöpaidan, siniset avokkaat, sekä nyt niin trendikkään repun. Reppu on lahja rakkaalta mieheltäni muutaman vuoden takaa ja hän haistoi tulevan trendin jo hyvissä ajoin. Vaikka itse en ole suurin reppujen fanittaja, on se kätevä juuri piknikeillä kun kannettavaa riittää. Syy repun hankintaa oli alun perin kuulema se, että kun toinen käsi on koiralle, niin toinen jää miehelle. Niin romattista ja käytännöllistä! Isot korut tuovat mekkoon mukavasti ripauksen lisää juhlavuutta ja asussa voi jatkaa vaikka suoraan piknikiltä illan terassikemuihin. Kesäisen mutkatonta ja niin käytännöllistä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA