Avainsanat

, , , ,

Helsingin keskustassa on ihana pysähtyä nauttimaan kesäisestä kahvihetkestä Kauppatorin tuntumaan, seurata ihmisvilinää ja nauttia auringosta. Meren läheisyys saa inspiroitumaan laivastonsinisestä. Printtipöksyt ovat ulkomaan tuliaiset ja sopivat loistavasti hellekesään. Ohut kangas ei liimaudu ihoa vasten ja sopii myös loman jälkeen toimistolle. Yhdistän vahvan kuvion kanssa mielellään hillityn yläosan. Kivan yhdistelmän saa sinisellä topilla ja beigellä viitalla, joka suojaa auringolta, mutta lämmittää myös viileässä toimistossa.  Toinen suosikkini on yhdistää siniseen toppiin samanvärinen villatakki, jolloin asu säilyy edelleen rentona, mutta tyyllikkäänä. Ja vinkkinä, Kämpistä saa aivan mielettömän hyvää jäälattea, joten sen ystävät – kannattaa kokeille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat: Miila Sillfors / Tyyli: Style by Outi Virenius