Avainsanat

, , ,

Kävimme tutustumassa ystäväni Mean kanssa brassityyliseen urheilumuotiin Bumfitin shoppailu illassa. Bumfit nettikauppa myy trendikkäitä brasilialaisien brändien urheiluvaatteita. Jos kaipaa räväkkyyttä ja kirkkaita värejä – täältä niitä löytyy. Näillä vaatteilla ei jää ainakaan salin seinäruusuksi, jos niin tahtoo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvassa keskellä Bumfit nettikauppaa pyörittävä Julianne Jacob ja ystäväni Mea Huolman.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mea innostui kokeilemaan nyt trendikästä jumpsuittia, joka on siis yhtenäinen treeniasu. Hyvä puoli on se, ettei treenatessa saumat hankaa, eikä pöksyt valu. Toinen vaihtoehto oli housujen ja topin yhdistelmä. Upealta näyttävät ja verhoavat juuri sopivasti Mean treenatun bodyn. Näiden asujen kantajan onkin oltava jo valmiiksi täydessä tikissä, jotta salille uskaltautuu. Toki merkiltä löytyy myös vaihtoehtoja, joissa kangasta oli tuhlattu hiukan enemmän. Brasiliailainen design vaikuttaa päällisin puolin olevan kuitenkin aika värikästä ja niukkaa. Enkä ujommalta ottaa hetken totutella tähän tyyliin, mutta Mealta ei! Hän on kuin luotu brassityylisen sporttimuodin malliksi.

Itse ihastuin Liven leggingseihin, jotka näyttävät päällä farkuilta mutta ovat urheiluun sopivaa kangasta. Tuntuu kuin ei olisi housuja jalassa lainkaan. Suoraan toimistolta salille tai lenkille. Kangas vakauttaa kehon lämpötilaa ja leggingsit ovat siksi loistavat farkkujen sijaan kesällä. Korostaa ja tukee sopivasti muotoja!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kurkkaa netistä lisää: Bumfit.fi

Kuvat: Style by Outi Virenius / Mea Huolman.