Avainsanat

, , ,

Hääpaikka on varmasti jokaiselle juhliaan järjestävälle se haastavin osuus. Ainakin, jos häät järjestää ulkomailla. Meille molemmille oli alusta asti selvää, että häitä juhlitaan meren rannalla – kaikki muu oli sovellettavissa. Kiertelimme Kreikkaa ympäriinsä ja toki jollain Kreikan upeista saarista juhlien järjestäminen tuntui houkuttelevalta. Varsinkin Santorini on tunnettu hääjuhlapaikka. Sinne kuitenkin vieraiden saapuminen ja majoittuminen useista eri maista ei tuntunut toimivalta vaihtoehdolta. Löysimme kuin sattumalta ystävämme suosituksesta ihanan hotellin Chalkidikilta, joka käsittää Kreikan pohjoispuolella kolme kapeaa niemeä. Lentokenttä sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä ja palvelut ovat hyvät.

Pomegranate Wellnes and Spa – hotelli sijaitsee turkoosin meren rannalla ja vastasi kaikkia tarpeitamme. Hotelli tarjoaa hääsuunnittelutiimin auttamaan juhlien suunnittelussa, toiminta on hyvin ammattimaista ja kansainvälistä.  Kaikki suunnitelmat ovat sujuneet loistavasti ja olemme palaveranneet paikan päällä kolme kertaa ja muuten hoitaneet suunnittelua etänä. Viimeisimmässä palaverissa kävimme läpi vielä viimeistä hienosäätöä aikataulujen ja koristelujen osalta. Hotelli on loistava vahtoehto meille myös siksi, että se antaa puitteet kaiken ohjelman järjestämiseen samassa paikassa. Vihkiminen, ruokailu, sekä ohjelma – kaikki tapahtuu hotellin alueella. Hotellilla on myös oma yökerho illan jatkoja ajatellen. Juhlinnan välissä voi käydä hotellihuoneessa virkistäytymässä ja jatkaa juhlintaa. Yksityisellä ranalla voi järjestää vihkimisen ja rentoutua juhlien jälkeen. Häämatkalle ei tarvitse erikseen heti suunnata, kun kävelee rannalle ja alkaa nauttia. Todella vaivatonta ja täydellinen ratkaisu meidän juhlapaikaksemme!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA