Avainsanat

, , ,

Toukokuu on ihana kuukausi, koska kesä on aivan lähellä ja ilmat suosivat tänäkin vuonna. Mutta myös siitä syystä, että tapasimme kihlattuni kanssa juuri toukokuussa ja jokavuotinen ilta ravintola Tornissa ja illallinen ravintola Gastonessa on aina yhtä odotettu. Käymme ravintolassa vain kerran vuodessa ja varaamme aina saman ikkunapöydän. Niin romanttista ja ihana perinne!

Tänä vuonna juhlaan valikoitui sininen kotelomekko, jossa koristeena on pitsi. Tykkään erityisesti, jos kotelomekossa on jokin yksityiskohta, kuten koriste tai mielenkiintoinen leikkaus. Kotelomekko on loistava vaate, koska se muokkautuu asusteilla moneen menoon. Juhlavuutta siihen saa lisäämällä kultaisen vyön, sekä suuret korut. Korvakorut otin käyttöön ensimmäisen kerran ja ne ovat lahja rakkaalta ystävältäni. Korvakorut ovat näyttävät ja sopivat tähän asuun loistavasti. Vaihtelun vuoksi, jakun sijaan voi mekon seuraksi ydistää kevyen ponchon. Olen ihastunut sekä siniseen mekkoon, että poncoon, joten variaatiota näiden yhdistelmistä tullaan näkemään varmasti. Myös beiget korkkarit ovat olleet kovassa käytössä. Simppeliä mutta tyylikästä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA