Avainsanat

, , ,

Helsinki sai uuden museon Senaatintorin kulmalle, kun Helsingin kaupunginmuseo avattiin 13. toukokuuta. Museo tarjoaa kokonaisvaltaisen elämyksen, jossa kaikki näyttelyn elementit kertovat tarinoita menneen ajan helsinkiläisestä elämästä. Uskallatko sinä astua aikakoneeseen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Museokorttelista löytyy ihania sisäpihoja, joista voi löytää elämyksellisiä kauppoja ja kahviloita. Yksi mielenkiintoinen uutuus on kotimainen Lumoan liike, joka myy vaatteita, asusteita ja koruja. Keskeisenä elementtinä vaatteissa on pitsikoristeet. Korut suunnitellaan alusta asti kantajalleen sopiviksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Katariinankatu 1, Helsinki / kauppa.lumoan.fi