Kauniisti lakatut kynnet kruunaa huolitellun kokonaisuuden. Keväällä tulee inspiraatio kaivaa esiin värikkäät kynsilakat ja glitterit. Kynsilakan sävyn voi valita oman asun värimaailman mukaan, valita aina klassikko kirkas punainen tai supertrendikäs nude. Mattapintaisen kynsilakan saa glamourimmaksi lakkaamalla päälle kerros glitterilakkaa. Oma suosikkini onkin tällä hetkellä nude lakka, jonka päälle on levitetty kultakimalteinen glitterilakkaa. Vain mielikuvitus on rajana!

Väri -ja glitterilakan päälle kannattaa levittää läpinäkyvä päällyslakka, joka auttaa lakkausta kestämään kauniina pidempään. On olemassa myös pohjustuslakkoja, jotka mm. estävät oman kynnen värjäytymistä, sekä helpottavat värilakan poistamista.

Glitterilakka saattaa olla hankala poistaa kynsistä, mutta siihenkin on oma jipponsa. Kostuta vanulappu kysilakanpoistoaineella ja pidä lappua kynnenpäällä hetki ja hankaa varovasti. Kynsilakka lähtee helpommin pois, kun kynsilakanpoistoaine vaikuttaa hetken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ylhäältä oikealle: Moda/ 35, Gina Tricot/ 141, Loréal Paris/ 408, YSL/ 36.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ylhäältä oikealle: Missguided/ Misstaken, Maybeline New York/ 220, Loréal Paris/ 855, Gina Tricot/ 187, Lumene Natural Code/ 11.