Vapusta alkaa kesän odotus ja olen siitä aina yhtä innostunut! Vappuna voi viimeistään keventää vaatetusta ja kaivaa  korkkarit esiin.  Oma juhla-look koostuu tänä vuonna kukista ja kimalluksesta – kuplia tietenkään unohtamatta! Kukkakuosit ovat itselläni aina olleet suosiossa pääasiassa puseroissa ja asusteissa. Tänä keväänä kukkakuosi on supertrendikäs ja löysinkin itselleni ensimmäiset kukkakuosiset housut, jotka sopivat omaan tyyliini. Näitä varmasti tulee käytettyä koko kesän – olen nimittäin aivan innoissani! Housuihin yhdistän yksivärisen yläosan ja koruja fiiliksen mukaan. Kuinka sinä yhdistät trendipökät?  Ihanaa, tyylikästä ja kuplivaa vappua kaikille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA