Avainsanat

, , , , ,

Maria halusi shoppailuun apua löytääkseen itselleen kevään menoihin trendikkäät ja mukavat jalkineet sekä laukun. Niinpä lähdimme yhdessä etsimään sopivia tuotteita. Lupasin toimia Marian apuna ja antaa vinkkejä, sekä ideoita. Marian tyyli on hyvin klassinen, ajaton ja ripauksen sporttinen. Maria valitseekin mielellään vaatteita ja asusteita, jotka sopivat useampaan kauteen ja joita on helppo yhdistää jo olemassa olevien asujen kanssa. Kauden pinta trendit jäävät vähemmälle, mutta niitäkin välillä tarttuu mukaan. Keväällä ja kesällä todellinen trendiväri on valkoinen ja myös kenkiin valkoinen väri sopii hyvin. Joskin ne kannattaa ottaa käyttöön vasta, kun kura ei enää roisku. Kevyt, tennarimainen malli on erittäin trendikäs mutta myös mukava jalassa.  Se sopii casualimpaan tyyliin, mutta myös mekkojen ja hameiden pariksi illan istujaisiinkin. Vaikka paksupohjainen malli onkin tällä hetkellä trendikkäin, sopii Marian muiden vaatteiden pariksi paremmin pelkistetty, kevyempi versio. Kenkä ostoksilla kannattaa aina sovittaa molemmat kengät ja sopivan sukan kanssa. Mukaan on hyvä varata omat sovitus sukat – ne sukat mitä kenkien kanssa yleensä käyttää. Näin tietää, että jalkineen koko on varmasti oikea. Kävele hetki ympäri myymälää, jotta saat edes hieman tuntumaa siihen, miltä jalkine todella käytössä tuntuu. Jos jalkine tuntuu jalassa sovitettaessa epämukavalta – älä sorru siihen vaikka se olisi kuinka halpa tai ihana tahansa. Ostos jää varmasti käyttämättä. Myyjät ovat myymälässä sitä varten, että heidän ammattitaioaan hyödynnetään, joten kysy rohkeasti apua, kuten kuinka paljon materiaali mukautuu käytössä tai kuinka jalkinetta tulee hoitaa. Oikealla huoltamisella jalkine kestää käytössä pidempään. Varsinkin nahkajalkineille tulisi tehdä huolto muutaman kerran vuodessa nahalle sopivalla käsittelyaineella. Satsaa laatuun ja osta vain mitä todella tarvitset juuri nyt! Sopiva pari löytyi viimein ja Maria on yhtä hymyä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laukkumallistoihin on tullut tälle kaudelle paljon reppuja. Melkein joka merkiltä löytyy vähintään yksi reppu. Trendikäs reppu on myös käytännöllinen jättäen kädet vapaaksi. Marian laukku on Carpisan mallistosta. Brändiltä löytyy laaja valikoima laukkuja vapaa aikaan ja matkalailuun, sekä oheistuotteita. Merkin tunnistaa pienestä kilpikonna logosta ja sen mainoskasvona on toiminut mm. Penelope Cruz, joka on myös sunnitellut brändille oman malliston. Tuotteisiin pääsee tutustumaan osoitteessa: www.carpisa.it

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aurinkoinen shoppailupäivä oli onnistunut ja kaupan päälle tuli iloinen mieli.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA