Avainsanat

, , ,

Blogiin on tullut toiveita, että olisiko jotain kivoja muotivinkkejä myös miehille. Tässä muutamia kivasti stailattuja kokonaisuuksia rentoon kesämenoon. Tyylikäs mies kiinnittää huomiota pukeutumiseen ja yksityiskohtiin, mutta ei yritä liikaa. Rento bleiseri tai kevyt takki on hyvä hankinta ja se on helppo yhdistää useisiin asuihin. Muutama tyylikäs kauluspaita ja yhteensopiva ohut neule on hyvä hankinta kevään vaatekaappiin. Yhdistä rentoon kokonaisuuteen farkut tai suorat housut – ja unohda koko musta asukokonaisuus! Suosi maanläheisiä väriyhdistelmiä. Valkoinen on erittäin trendikäs myös miesten muodissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä loistavia asukokonaisuuksia eri tilaisuuksiin. Etummainen casual asukokonaisuus sopii loistavasti toimistolle ja jokapäiväiseen menoon. Taaimmainen asu sopii cocktail kerrereihin, sekä viikonlopun reissuun. Keskimmäinen asu on juhlavin ja sopii hyvin virallisiinkin juhlallisuuksiin. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valkomusta kokonaisuus on miehellä eritäin tyylikäs ja trendikäs. Pellava on materiaalina kesällä loistava, koska se on ihana kevyt ja ilmava. Materiaalin ainut huono puoli on, että se rypistyy helposti ja näin ollen silittäminen tulee tarpeeseen, varsinkin jos pellavavaatteita tykkää pakata matkalle mukaan. Hauskalla taskuliinalla saa rentoutta ja leikkisyyttä asuun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rohkeampi bilehile yhdistää mustaa, valkoista, raitaa, nahkaa ja näyttäviä koruja. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Aurinkoiselle terassipäivälliselle stailattiin mallimme Apostolos. Koska tilaisuus oli rento valittiin suorien housujen sijaan farkut. Farkkujen kanssa loistavasti sopii valkoinen kauluspaita, sekä bleiseksiksi aina tyylikäs raidoitettu harmaa. Simppelisti tyylikäs – eikä totta?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klassisen miehen paras asuste/koru on tietysti kello joka saa olla massiivinen. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miesten jalkinemuoti on joko klassista nahkajalkinetta tai trendikästä – sporttista katutennari tyyliä. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA