Avainsanat

, ,

Etelä-Euroopassa aurinko lämmittää jo mukavasti ja mieli halajaa keventää vaatetusta. Kukat, kuviot ja raidat täyttävät kankaat. Myös puhdas valkoinen on suosiossa. Kannattaa satsata hyvin istuviin valkoisiin housuihin ja muutamaan mielenkiintoiseen kukalliseen ja kuosilliseen vaatteeseen, joita yhdistelemällä saa aikaan muodikkaita kokonaisuuksia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rohkea räväyttäjä pukeutuu sekä kukkaan, että raitaan. Yhdistelmä on räväkkä, mutta rauhallisemman siitä saa ydistämällä kukalliseen tunikaan valkoiset housut. Takin ja topin pariksi käy myös valkoinen tai musta toppi. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuviolliset housut jatkavat vahvasti muodissa, joten älä kierrätä niitä vielä. Tai jos et omista vielä kuviollisia housuja nyt ne kannattaa viimein hankkia. Kuviollisiin housuihin yhdistän  mieluiten yksinkertaisia – yksivärisiä yläosia, jotta kokonaisuus säilyy hillittynä. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seilorimeininki on aina yhtä kesäinen enkä kyllästy siihen koskaan. Raidoissa mielestäni vähemmän on enemmän. Alla oleva kokonaisuus on ihanan hallittu ja tyylikäs, mutta samalla rento. Iso koru tuo kokonaisuuteen vähän leikkisyyttä.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kukkaa ja raitaa ja vähän vielä kukkaa. Kesän trendi lyyli näkyy ja erottuu. OLYMPUS DIGITAL CAMERA