Avainsanat

, ,

Klassinen jakku on loistava hankinta ja jokaisesta vaatekaapista vähintään yksi sellainen on hyvä löytyä. Jakku toimii monessa menossa ja muuntautuu helposti toimistolta illanviettoon. Jakku käy loistavasti myös takista, kun aurinko vähän jo lämmittää. Klassikko on myös valkoinen paitapusero, joka sopii loistavasti jakun pariksi. Itse valitsen mielellään paitapuseron, jossa on jokin kiva yksityiskohta. Röyhelöt tuovat muuten hillittyyn jakkuun ripauksen romanttisuutta. Ja mikä sen paremmin kevään tyyliin sopiikaan, kuin ripaus romantiikkaa! Jakun saa casualimmaksi yhdistämällä se farkkuihin ja printtiin. Edellisessä postauksessa näet kuinka stailasin jakun enemmän casualimpaan tyyliin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakku joka menoon & printti näkyy vahvasti muodissa / Style by Outi Virenius avec: DKNY, Gant, Versace jeans, Zara, Tamaris.