Avainsanat

, , ,

Marika on kahden lapsen äiti, joka on suuntaamassa kotiäidin roolista takaisin työelämään ja halusi uudistaa tyyliään toimistoon sopivilla asuilla. Marikalla on klassinen tyyli ja pyrimme löytämään parhaat yhdistelmät tuomaan vartalon parhaat puolet esiin, mutta sopimaan myös työpäivän haasteisiin.

Kotelomekko sopii Marikan sopusuhtaiselle vartalolle täydellisesti. Kotelomekko on sopiva toimistoon, mutta kaikkea muuta kuin tylsä. Kotelomekoon voi yhdistää sopivan jakun, jolloin siitä tulee virallisempi. Asussa voi suunnata suoraan toimistolta edustamaan tai juhlimaan, ja mekkoon saa lisäilmettä helposti lisäämällä koruja ja asusteita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kynähame ja istuva tumma jakkupuku kuuluu perinteisesti toimistopukeutumiseen ja sellainen jokaisen naisen vaatekaapista tulisikin löytyä. Kynähameen pariksi kannattaa kokeilla tehostevärejä ja rohkeasti eri kuoseja, jolloin yhdistelmästä tulee raikas. Hameiden ja mekkojen kanssa kannattaa kiinnittää huomiota helman mittaan. Liian lyhyttä ei kannata työpukeutumiseen valita, jotta kokonaisuus säilyy tyylikkäänä. Uhkean kannattaa valita työpukeutumiseensa kaunis v-linjainen kaula-aukko, mutta ei liian avoin. Näin mittasuhteet säilyvät tasapainoisena. Pyöreä kaula-aukko tai poolokaulus voi korostaa turhaan asun yläosaa. Asun voi vielä täydentää tummalla jakulla.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onnea matkaan Marikalle työnhakuun! Näillä asuilla jää varmasti positiivisesti mieleen.