Avainsanat

, , ,

Pikkujouluja vietetään parhaillaan ja silloin voi pukeutumisessakin vähän repäistä! Muitakin kivoja ideoita löytyy pikkupunaisen -ja mustan rinnalle. Tähän stailiin sain ispiraation täplistä, sekä nyt niin trendikkäästä rusettipuserosta. Eläinkuosi on aina muodikas ja kun sitä yhdistää sopivassa määrin, tuo se glamouria juhlaan tai sähäkkyyttä arkeen.

 

DSC_0176

 

Rusettipuseoita käytän sekä arkena, että juhlassa. Niistä voi asustaa koruilla ja liiveillä moneen tyyliin sopivia. Halusinkin tuoda tässä tyylijutussa esille, kuinka rusettipuseroa voi stailata usealla eri tavalla. Itse käytän rusettipuseron kanssa usein kevyttä turkisliiviä, joka lämmittää mukavasti viileissä tiloissa. Rusetin sijaan, voi rusettinauhat solmia puseron taakse kevyille solmuille, jolloin puseron ilme muuttuu heti. Tyyliin saa lisää runsautta täydentämällä sitä runsailla koruilla.

 

DSC_0201-2

DSC_0197

 

Tyylin meikkiä ispiroivat räiskyvä punainen, jota ripaus täytyy pikkujouluissa ollakkin. Max Factorin Lipfinity -huulipuna on todella pitkäkestoinen puna, eikäs sitä tarvitse lisäillä jatkuvasti. Toinen todella hyvä löytö juhlameikkiin on Lumenen Primer meikinpohjustusvoide, joka tekee juhlameikistä todella samettisen. Loistava laatu – edulliseen hintaan! Tähän tuotteeseen jää koukkuun ja taitaa jäädä käyttöön myös arkena.

 

20151129_193424

 

Punaa huuliin, korot jalkaan ja kuumat puumat on matkalla baanalle 😉 Ihanaa ja railakasta pikkujouluaikaa!

 

DSC_0213

Style-kuvaus: Mea Huolman / mea.karoliina@gmail.com

Tuotekuva: style by Outi Virenius